• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 606328751-606328755

Benvinguts a Obrador de Músics

Centre privat de estudis artistics,música,dansa i arts escèniques.

 

excel·lència educativa

 
+info Inscriu-te

Teatre Musical

A l'escola de Teatre Musical Rafel Brunet  podeu cursar Interpretació, Dansa i Cant.   Informa't!

Acadèmia de Ballet

Vols aprendre ballet i dansa? informa't dels grups i horaris de la teva edat, i vina i participa de les activitats

Escola Autoritzada

Podeu cursa el diploma oficial de grau elemental en l'especialitat instrumental que més un interessi.

Aules on-line

Pots treballar des de casa mitjançant la nostra web algunes de les assignatures del centre.Informa't!

Descubreix l'Obrador de Músics

Obrador de Músics escola de música té com a principal missió crear, des del rigor, un esperit obert i inquiet a favor del coneixement musical; tant des d’un punt de vista individual –amb l’aprenentatge de l’instrument-, com des d’un punt de vista col·lectiu –mitjançant la pràctica en assignatures com a conjunt instrumental, harmonia, llenguatge musical, arranjaments-, cimentar els requisits tècnics necessaris per al futur exercici professional de la música.

El convenciment del qual partim és el de la inclusió; creiem fermament en la convivència entre diferents àrees que, des d’un aprenentatge comú en els inicis, tendeix de manera natural a estendre ponts entre ells. Només la interacció de diversos àmbits musicals és capaç d’anar calant en l’alumne cap a la cerca d’un espai creatiu propi. Els nostre pla està enfocat cap a una praxis creativa, amb abundants proposicions d’intersecció de llenguatges musicals diversos, i allunyant-nos de forma evident de totes aquelles fórmules que ens semblen tancades per l’aprenentatge. ls alumnes podra ser acompanyats en el seu procés d’aprenentatge de forma individualitzada a través dels responsables d’àrea, la coordinació i direcció pedagògica, i la actual direcció artística L’Escola de Música Autoritzada Obrador de Músics neix al 2010-2011, i rep l’herència de l’escola Reglada NostraTerra (fundada a l’any 1995), que ja feia 18 anys que funcionava a Son Ferriol.

L’Antic centre, donà pas amb a unes noves instal·lacions pròpies i injectà ganes renovades a la nova associació. El centre compta amb una sala de professors, despatx de direcció, biblioteca-arxiu, 9 aules individuals, completament equipades i insonoritzades, a més de la sala polivalent, la sala d’administració i la sala de llenguatge musical. Una de les sales està preparada per a l’ensenyament de música moderna, amb amplificadors i bateria. Tres de les aules d’estudi tenen piano, i la resta el matèria necessari per fer les classes de corda i vent. El nom del centre fa referencia a una antiga sala, l’actual aula de llenguatge musical, coneguda de 3 generacions anteriors com s’Obrador, actualment hem volgut recuperar aquesta tradició i donar-li un altre vessant, la musical, d’aquí neix s’obrador de músics. Sóm un centre del Pont d’Inca, actualment la direcció també és de Marratxí i volem fer una bona feina a nivell musical al nostre poble. L’escola és AUTORITZADA, és a dir pot donar titulació, Oficial de Grau elemental, al igual que la dóna el Conservatori de Mallorca. En el nostre centre volem cuidar la importància d’una bona educació musical des dels inicis, per això oferim classes a infants a partir dels 3 anys. Els nostres professors, tenen la titulació superior i poden exercir la seva tasca donant el màxim de garanties per una base musical de qualitat que pot desenvocar a futures carreres professionals. Els professors, l’equip directiu, els alumnes, són una petita família que cerca gaudir de la música, inculcar els valors d’amor i de feina que comporta l’estudi musical i sobretot fer gaudir a tots els que en participen, ja sigui amb intencions professionals o lúdiques. En l’actualitat al nostre centre trobem vàries agrupacions musicals consolidades i amb un futur assegurat per la cantera dels alumnes actuals. Entre elles contem amb la Banda de Música Nostra Terra, l’Orquestra de Guitarra de Marratxí, s’Obrador Rock Band i la més jove i pionera formació com és la nostra Orquestra Simfònica, l’Orquestra Simfònica de Marratxí, formada per alumnes de nivell de grau mitjà.  

23 anys d'experiència

 
Portem 23 anys fent músics, estimem la nostra feina, cuidem, als nostres mestres i volem que els nostres alumnes siguin competents i puguin tocar el seu instrument amb motivació,  tocar en grup i gaudir de l'experiència de la música.

Tècniques de treball i aprenetatge pròpies.

 
Ens preocupa estar oberts a les noves corrents educatives, valorem la feina dels professionals i volem oferir-vos alternatives a l'aprenentatge més clàssic i estès, informa't a l'Obrador de Músics.

Noves tecnologies aplicades a l'educació

 
Al nostre temps, els nins saben fer ús de les noves tecnologies, nosaltres les aprofitem i les posen al vostre servei per a un aprenentatge més còmode i senzill.