• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 606328751-606328755

Les nostes mestres de Dansa

Vestibulum id urna

Des de fa 3 anys s'Obrador de Músics, va posar l'especialitat de Dansa i Ballet, al llarg d'aquest tres anys, hem tengut diversos mestres de Dansa, tots han fet una bona feia i han arribar a aconseguir que la nova especialitat es consolidas.

Avui dia tenim quatre nivells, des dels més petits fins a alumnes adults. Les nostres Mestres tenem una amplia experiència treballant al mon de la docència i preparant les actuacions dels nostes alumnes. Ja han participats dues vegades a concerts de la Jove Orquestra Simfònica de Marratxí i han preparat moltes audicions al centre, amb diverses coreografies.

Estem orgullosos de comptar amb uns professionals que aporten idees, i treballen molt per aconseguir la millora dels alumnes que confien en nosaltres.

Gaudeix de classes de dansa i ballet en un entorn pensat per tal activitat, i aprop de tu, el nostre centre és una familia, i com a tal tendreu un tracte personalitzat. La nostra Escola de ball està federada, com a activitat esportiva.

Les nostes Mestres

Vestibulum id urna

Marina Coll Oliver

Grup Petits (3-4 anys) Grups Infantil (5-6) i Els majors (+ de 7)

A nadie le importa si no puedes bailar bien. Levántate y baila. Los grandes bailadores son muy buenos por su pasión.-Martha Graham.


 
Vestibulum id urna

 

La gente me ha preguntado porque he elegido ser una bailarina. Yo no lo elegí. Fui elegida para ser una bailarina, y con ello, vives toda tu vida.-Martha Graham.