• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 606328751-606328755

Els Mestres de Teatre Musical

Vestibulum id urna
 
El nostre equip està format per actors i actrius en actiu i que aporten tota la seva experiència i bona feina als nostres alumnes.
El món de l'espectacle és molt competitu i las bases han de ser ben solides per tal d'aconsegir un camí que pugui donar-nos garanties de treballar en el que ens agrada.
La superació de castings i com afrontar-los és també una matèria a tractar al centre i els nostres professors/es en tenen molts a les esquenes, us podran assessorar de forma fiable.
El programa educatiu, el treball de l'equip docent, i la revisió anual dels nostres resultats fan que any a any l'escola cresqui proporcionalment a la feina que li dedicam, i a la satisfacció dels nostres alumnes.
Obrador de Músics i l'escola Rafel Brunet treballen de la ma per a oferir una formació integral i el més completa possible als alumnes de teatre musical. Poguent cursar a més de les assignatures de l'especialitat de teatre, les asignatures de Llenguatge musical, cant individual i Ballet o dansa clàssica.

“La mejor cualidad para un actor es ser mercurial, esto es, saber adaptarse a la temperatura de cada momento”.
Vittorio Gassman

Els nostres mestres

Vestibulum id urna

RAFEL BRUNET

Director de l'area de Teatre Musical.

Professor de interpretació i dansa, és el director teatral i escènic, encarregat de preparar les funcions dels grups juvenil i pre-professional.

Vestibulum id urna

*

 

Vestibulum id urna

 

EMMANUEL JOEL DANET

Mestres d'Interpretació Grup Juvenil i infantil

Encarregat dels grups juvenils, prepara els muntatges i s'encarrega de treballarr la interpretació dels joves en les seves obres treatrals!.

Vestibulum id urna

M------ ----------------

Mestre de cant i tècnica vocal

Especialista en cant, preprar tots els mutatges vocals dels alumnes de teatre, tant dels grups juvenils com dels gurps professionals..

Vestibulum id urna

*

 

Vestibulum id urna

 

MARINA COLL

Professora de Ball

Professora de BAllet a s'Obrador de Músics, també participa dels grups de Teatre musical, treballant amb ells la especilitat de dansa, necessaria en les coreografies que preparen els alumnes del centre.