• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 606328751-606328755

Escola de Música Moderna

                    

 

 

La música és un llenguatge i com a tal, no només treballem a nivell clàssic, sinó que tots els llenguatges han d'incorporar-se a 'ensenyament.

Al nostre centre trobaràs professors/es  especialitzats en la variant més moderna de la música que treballaran altres aspectes que podran ser-te útils i d'interés.

Estils com Jazz, Blues i Rock, estan presents a l'escola de Música, i en moltes ocasions els nostres alumnes volen enprendre un camí cap a aquests estils a nivell professional.

Els nosters mestres estan capacitats per a ajudar-te a aconseguir els teus objectius.

 

Les nostres especialitats:

  •  Cant Modern
  •  Guitarra elèctrica
  •  Bateria
  •  Piano Modern
  •  Baix Elèctric
  •  Combos instrumentals

 Informa't contactant amb nosaltres sobre horaris i disponibilitat de les especialitats!

 

A continuació us agragam unes definicions de cada estil!

 

Jazz

El Jazz és un gènere musical sorgit a la fi del segle XIX als Estats Units i que immediatament va aconseguir expandir-se per tot el món al llarg del segle XX.
Entre les seves característiques sortints es destaquen la seva improvisació i el ritme molt marcat que presenta.
Aquest corrent musical, especialment identificada amb la raça negra, ha tingut una constant assimilació d'altres tendències musicals, encara les més alienes, i també s'ha barrejat amb altres gèneres generant altres corrents musicals molt populars com ser el rock and roll i que després van evolucionar de forma independent al jazz.

Pop

La música pop (pop entès com a apòcope de popular) és un gènere musical que va sorgir a Anglaterra a principis de la dècada del seixanta . Més enllà de la tecnologia i els instruments que s'utilitzin en l'execució, totes les cançons que s'enquadren en aquest estil musical es caracteritzen per la seva estructura senzilla, melòdica, pegadiza i la majoria observa la següent modalitat: verso-tornada-verso. La principal diferència amb la resta dels corrents musicals és que les veus ocupen un primer plànol i les percussions són lineals i repetides. Per tant, la melodia sol ser notablement pegadiza i la composició dels temes és relativament simple. Aquesta facilitat ha motivat una ràpida difusió de l'estil entre afeccionats i fanàtics, la qual cosa ha donat lloc a un explosiu sorgiment de cantants i bandes de pop a tot el món.

 

Rock

Es denomina rock o música rock a un estil que va sorgir en la dècada de 1960 al món anglosaxó i que significaria un dels canvis més importants en la història de la música universal. El rock enfonsa les seves arrels en nombrosos estils musicals que van contribuir a donar-li forma i que li van permetre evolucionar amb el temps cap a noves estructures més o menys complexes. Entre aquests gèneres no podem esbiaixar la incidència que han tingut, el blues, la música country, el jazz, entre uns altres.

 

Blues

El blues (el significat del qual és malenconia o tristesa) és un gènere musical vocal i instrumental, basat en la utilització de notes de blues i d'un patró repetitiu, que sol seguir una estructura de dotze compassos. Originari de les comunitats afroamericanes d'Estats Units, es va desenvolupar a través de les espirituals, cançons d'oració, cançons de treball, rimes angleses, balades escoceses i irlandeses narrades i crits de camp. La utilització de les notes del blues i la importància dels patrons de trucada i resposta, tant en la música com en les lletres, són indicatius de l'herència africana-occidental d'aquest gènere. Un tret característic del blues és l'ús extensiu de les tècniques "expressives" de la guitarra (bend, vibrato, slide) i de l'harmònica (cross harp), que posteriorment influirien en solos d'estils com el rock. El blues va influir en la música popular nord-americana i occidental en general, arribant a formar part de gèneres musicals com el ragtime, jazz, bluegrass, rhythm and blues, rock and roll, funk, heavy metall, hip-hop, música country i cançons pop.